Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.900 Ft

USA medical probio forte kapszula 60 db

6.900 Ft
Egységár: 115,00 Ft/db
Gyártó: USA medical
Cikkszám: usamp
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. február 02.
Négyféle baktérium törzsből álló szabadalmazott keverék frukto-oligoszachariddal, MAKTREK Bi-Pass eljárással készítve.

Leírás

A PROBIO FORTE étrend-kiegészítő készítményünk egy szabadalmazott keverék, mely 4 féle baktériumtörzset tartalmaz. Adagonként 40 milliárd organizmus és komplex frukto-oligoszacharid kombinációjából áll a hasznos bélbaktériumok egyensúlyának és hatékonyságának biztosításához. A hasznos baktériumokat tartalmazó gyógyhatású vagy gyógyszerként regisztrált készítményeket prebiotiukmként ismerjük.

A kapszulák különlegessége – azon felül, hogy a napi adag 40 milliárd kultúrát tartalmaz – abban rejlik, hogy a hasznos baktériumok táplálékául szolgáló, tengeri moszatból származó frukto-oligoszahariddal (FOS) is kiegészül és modern MAKTREK® Bi-Pass technológiával készülnek. Ez az eljárás lehetővé teszi a kapszulával bevitt jó baktériumok magas túlélési arányát, hogy a gyomornedvnek ellenállva a bélrendszerbe jussanak, ahol segíthetik a bélflóra egészségének támogatását.

Lactobacillus acidophilus:
Természetesen megtalálható a bélrendszerben. Laktáz enzimet állít elő, ami lebontja a táplálkozással bevitt laktózt.Erősíti a szervezet természetes védekező képességét, hozzájárul a nátha és az influenza elleni védelemhez.

Bifidobacterium Lactis:
A bifidobaktériumok az emlősök gyomor-bél traktusának mikrobiotáját alkotó baktériumok egyik fő nemzetsége.

Lactobacillus Plantarum:
Általában megtalálható tejtermékekben, húsban és sok növényi fermentációban. Segít az emésztés egészségének fenntartásában és a bélflóra harmóniájának kialakításában.

Lactobacillus Paracasei:
A Lactobacillus Paracasei kolonizációk a szájban, a bélben és a hüvelyben találhatók meg a legnagyobb koncentrációban. Támogatja a bélflóra egészségét és az emésztést, segít a felfúvódás csökkentésében vagy megszüntetésében és javítja az emésztés komfortját.

A baktériumokat, vírusokat, gombákat és más mikroszkopikus élőlényeket röviden mikroorganizmusoknak vagy mikrobáknak nevezik. Ezek együttesen mikrobiomként ismertek. Ezeknek a mikrobák milliárd számra léteznek szervezetünkben, például a belekben, bőrön, szájüregben, hüvelyben és légutakban.

Míg egyes baktériumok betegségeket okoznak, mások rendkívül fontosak az immunrendszer, a szív, a testsúly, és az egészség számos más szempontjából. A bélmikrobiom a belekben lévő összes mikrobára utal, amelyek együttesére akár egy külön szervként is tekinthetünk, és döntő fontosságúak az egészséged szempontjából.

A bél mikrobioma a születéstől kezdve az ember egész élete alatt befolyásolja a testet. A bélben lévő bizonyos típusú baktériumok, az úgynevezett „rossz” baktériumok azonban számos kellemetlenséget okozhatnak, például puffadást, hasmenést, emésztési gondokat idézhetnek elő.

Ilyen kellemetlen tüneteket okoz például a szénhidrátban gazdag étkezés, a cukor, és cukoralkoholok fogyasztása, melyek intenzív lebontó munkát igényelnek. A lebontás során a baktériumok nagy mennyiségű gázt képeznek, ezért tapasztalhatunk puffadást ilyen ételek fogyasztása esetén.

Fontos kiemelnünk, hogy nőknél a bélflóra, és a hüvelyflóra egészsége között szoros összefüggés van, hiszen minden, amit megeszünk hatással van rájuk. Fontos tudni, hogy a bél-, és hüvelyflórában folyamatosan megtalálhatóak a “jó”, és a “rossz” baktériumok, amik hozzájárulnak a flóra természetes egyensúlyához. Viszont az életmódunk és étkezésünk felboríthatja ezt az egyensúlyt, mikor is megtapasztalhatjuk a sokak számára már ismert kellemetlen tüneteket.

A normál bélflóra főbb funkciói közé tartozik az idegen kórokozókkal szembeni védelem kialakítása és fenntartása, az immunrendszer állapotának fenntartása, a bél nyálkahártyája állapotának fenntartása, tápanyagok felszívódásának támogatása, a patogének elleni védelem, valamint a maradék tápanyagok megemésztése.

Láthatjuk, hogy a bélflóránk egészsége száma funkcióért, és egészségügyi tényezőért felel, így kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk az egészségére.Sajnos különböző külső-, és belső hatások könnyen felboríthatják a kialakult egyensúlyt, és a jelen lévő rossz baktériumok, gombák, vírusok szaporodásnak indulhatnak.

  •     Bizonyos gyógyszerek (antibiotikumok, hormonok, savkötők, szteroidok, gyulladáscsökkentők, fogamzásgátlók)
  •     Savasító, illetve olajos ételek, a kávé, az alkohol és a klóros víz
  •     Egyoldalú táplálkozás (finomított szénhidrátok fogyasztása, túl sok cukor, kevés zöldség és folyadék fogyasztása)
  •     Környezetszennyezés, és ipari állat és növénytermesztés miatt a szervezetbe került toxinok (tartósítószerek, növényvédő szerek, antibiotikumok)
  •     Stresszes életvitel, a dohányzás, a mozgásszegény életmód és a vitaminok hiánya
  •     Alakíts ki változatos étrendet
  •     Csökkentsd a gyümölcscukor, szénhidrátok és cukrok (fruktóz) bevitelét
  •     Fogyassz erjesztett/fermentált ételeket
  •     Korlátozd a mesterséges édesítőszerek bevitelét (használj helyette természetes édesítőket, mint a stevia, vagy a glicin)
  •     Egyél rostban gazdag ételeket, melyek serkentik a hasznos baktériumok szaporodását
  •     Válassz kiváló minőségű, többféle baktériumtörzset is tartalmazó étrend-kiegészítőt
  •     Csak szükség esetén vegyél be gyógyszert
  •     Csökkentsd, vagy kerüld el az alkoholfogyasztást és a kávé fogyasztást
  •     Mozogj rendszeresen

Összetevők: tömegnövelő szerek (rizs maltodextrin, növényi cellulóz – kapszula héj), szabadalmazott keverék 4 féle baktériumtörzsből és frukto-oligoszacharidból, leucin.

Hatóanyagtartalom 2 kapszulában: 40 milliárd CFU/g – 4 féle baktérium törzsből:

Lactobacillus acidophilus (La-14)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Lactobacillus plantarum (Lp-115)
Lactobacillus paracasei (Lpc-37)

FOS – tengeri eredetű frukto-oligoszacharid


Ajánlott adagolás:
Napi 1×2 kapszula bevétele javasolt. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.
Figyelmeztetések:
Ne használja a terméket, ha allergiás a termék bármelyik összetevőjére. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekek elől zárva tartandó.


Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el! 

Leírás és Paraméterek

A PROBIO FORTE étrend-kiegészítő készítményünk egy szabadalmazott keverék, mely 4 féle baktériumtörzset tartalmaz. Adagonként 40 milliárd organizmus és komplex frukto-oligoszacharid kombinációjából áll a hasznos bélbaktériumok egyensúlyának és hatékonyságának biztosításához. A hasznos baktériumokat tartalmazó gyógyhatású vagy gyógyszerként regisztrált készítményeket prebiotiukmként ismerjük.

A kapszulák különlegessége – azon felül, hogy a napi adag 40 milliárd kultúrát tartalmaz – abban rejlik, hogy a hasznos baktériumok táplálékául szolgáló, tengeri moszatból származó frukto-oligoszahariddal (FOS) is kiegészül és modern MAKTREK® Bi-Pass technológiával készülnek. Ez az eljárás lehetővé teszi a kapszulával bevitt jó baktériumok magas túlélési arányát, hogy a gyomornedvnek ellenállva a bélrendszerbe jussanak, ahol segíthetik a bélflóra egészségének támogatását.

Lactobacillus acidophilus:
Természetesen megtalálható a bélrendszerben. Laktáz enzimet állít elő, ami lebontja a táplálkozással bevitt laktózt.Erősíti a szervezet természetes védekező képességét, hozzájárul a nátha és az influenza elleni védelemhez.

Bifidobacterium Lactis:
A bifidobaktériumok az emlősök gyomor-bél traktusának mikrobiotáját alkotó baktériumok egyik fő nemzetsége.

Lactobacillus Plantarum:
Általában megtalálható tejtermékekben, húsban és sok növényi fermentációban. Segít az emésztés egészségének fenntartásában és a bélflóra harmóniájának kialakításában.

Lactobacillus Paracasei:
A Lactobacillus Paracasei kolonizációk a szájban, a bélben és a hüvelyben találhatók meg a legnagyobb koncentrációban. Támogatja a bélflóra egészségét és az emésztést, segít a felfúvódás csökkentésében vagy megszüntetésében és javítja az emésztés komfortját.

A baktériumokat, vírusokat, gombákat és más mikroszkopikus élőlényeket röviden mikroorganizmusoknak vagy mikrobáknak nevezik. Ezek együttesen mikrobiomként ismertek. Ezeknek a mikrobák milliárd számra léteznek szervezetünkben, például a belekben, bőrön, szájüregben, hüvelyben és légutakban.

Míg egyes baktériumok betegségeket okoznak, mások rendkívül fontosak az immunrendszer, a szív, a testsúly, és az egészség számos más szempontjából. A bélmikrobiom a belekben lévő összes mikrobára utal, amelyek együttesére akár egy külön szervként is tekinthetünk, és döntő fontosságúak az egészséged szempontjából.

A bél mikrobioma a születéstől kezdve az ember egész élete alatt befolyásolja a testet. A bélben lévő bizonyos típusú baktériumok, az úgynevezett „rossz” baktériumok azonban számos kellemetlenséget okozhatnak, például puffadást, hasmenést, emésztési gondokat idézhetnek elő.

Ilyen kellemetlen tüneteket okoz például a szénhidrátban gazdag étkezés, a cukor, és cukoralkoholok fogyasztása, melyek intenzív lebontó munkát igényelnek. A lebontás során a baktériumok nagy mennyiségű gázt képeznek, ezért tapasztalhatunk puffadást ilyen ételek fogyasztása esetén.

Fontos kiemelnünk, hogy nőknél a bélflóra, és a hüvelyflóra egészsége között szoros összefüggés van, hiszen minden, amit megeszünk hatással van rájuk. Fontos tudni, hogy a bél-, és hüvelyflórában folyamatosan megtalálhatóak a “jó”, és a “rossz” baktériumok, amik hozzájárulnak a flóra természetes egyensúlyához. Viszont az életmódunk és étkezésünk felboríthatja ezt az egyensúlyt, mikor is megtapasztalhatjuk a sokak számára már ismert kellemetlen tüneteket.

A normál bélflóra főbb funkciói közé tartozik az idegen kórokozókkal szembeni védelem kialakítása és fenntartása, az immunrendszer állapotának fenntartása, a bél nyálkahártyája állapotának fenntartása, tápanyagok felszívódásának támogatása, a patogének elleni védelem, valamint a maradék tápanyagok megemésztése.

Láthatjuk, hogy a bélflóránk egészsége száma funkcióért, és egészségügyi tényezőért felel, így kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk az egészségére.Sajnos különböző külső-, és belső hatások könnyen felboríthatják a kialakult egyensúlyt, és a jelen lévő rossz baktériumok, gombák, vírusok szaporodásnak indulhatnak.

  •     Bizonyos gyógyszerek (antibiotikumok, hormonok, savkötők, szteroidok, gyulladáscsökkentők, fogamzásgátlók)
  •     Savasító, illetve olajos ételek, a kávé, az alkohol és a klóros víz
  •     Egyoldalú táplálkozás (finomított szénhidrátok fogyasztása, túl sok cukor, kevés zöldség és folyadék fogyasztása)
  •     Környezetszennyezés, és ipari állat és növénytermesztés miatt a szervezetbe került toxinok (tartósítószerek, növényvédő szerek, antibiotikumok)
  •     Stresszes életvitel, a dohányzás, a mozgásszegény életmód és a vitaminok hiánya
  •     Alakíts ki változatos étrendet
  •     Csökkentsd a gyümölcscukor, szénhidrátok és cukrok (fruktóz) bevitelét
  •     Fogyassz erjesztett/fermentált ételeket
  •     Korlátozd a mesterséges édesítőszerek bevitelét (használj helyette természetes édesítőket, mint a stevia, vagy a glicin)
  •     Egyél rostban gazdag ételeket, melyek serkentik a hasznos baktériumok szaporodását
  •     Válassz kiváló minőségű, többféle baktériumtörzset is tartalmazó étrend-kiegészítőt
  •     Csak szükség esetén vegyél be gyógyszert
  •     Csökkentsd, vagy kerüld el az alkoholfogyasztást és a kávé fogyasztást
  •     Mozogj rendszeresen

Összetevők: tömegnövelő szerek (rizs maltodextrin, növényi cellulóz – kapszula héj), szabadalmazott keverék 4 féle baktériumtörzsből és frukto-oligoszacharidból, leucin.

Hatóanyagtartalom 2 kapszulában: 40 milliárd CFU/g – 4 féle baktérium törzsből:

Lactobacillus acidophilus (La-14)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Lactobacillus plantarum (Lp-115)
Lactobacillus paracasei (Lpc-37)

FOS – tengeri eredetű frukto-oligoszacharid


Ajánlott adagolás:
Napi 1×2 kapszula bevétele javasolt. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.
Figyelmeztetések:
Ne használja a terméket, ha allergiás a termék bármelyik összetevőjére. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekek elől zárva tartandó.


Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.