Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.390 Ft

Everlife - FATBOND®

10.390 Ft
Egységár: 115,44 Ft/kapszula
Gyártó: Everlife
Cikkszám: elfbd
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. március 28.

Négyszeres kalóriagátló, prebiotikus hatású súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz CE0477IIA és gyógyászati segédeszköz

Leírás

*5 AZ 1-BEN HATÁS

  • Étvágycsökkentő
  • Nassolásgátló
  • Szénhidrát- és zsírmegkötő
  • Blokkol akár 462 kalóriát/nap az elfogyasztott ételbő
  • 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra alatt!*

Egyedi hatásmechanizmusa kombinálja a kalória blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Visszaállítja a fogyasztó bélflórát, a normál Firmicutes / Bacteroidetes arányt a vastagbélben.

Így ismét képessé tesz a fogyásra. Jó eséllyel csökkenti a jojó hatást is!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Négyszeres hatású kalóriagátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő rost-komplex

FATBOND ® az európai unióban bejegyzett súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz. A tanúsítványt az EUROFINS állította ki a francia gyártó, Laboratoire Clémascience részére CE0477 számon. A termék kockázati osztálya IIa.

A FATBOND ® az Európai Unió többi országában kizárólag orvostechnikai eszköznek számít. Magyarországon a legújabb határozat szerint, a FATBOND ®, mint orvostechnikai eszköz, még egy további kategóriába is be lett sorolva, egyben gyógyászati segédeszköz is!

A FATBOND ® kizárólagos forgalmazási jogait az EUMED Laboratoire s.r.o. kapta meg, aki tudomásul veszi a termék kiterjesztő, csak Magyarországon érvényes további besorolását, és ennek megfelelően alakítja ki a FATBOND ® termék kommunikációját a magyar piacon.

A FATBOND ® klinikai vizsgálatokkal alátámasztott hatásmechanizmusai:

• Étvágycsökkentő1
• Nassolásgátló2
• Szénhidrát- és Zsírmegkötő3
• Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4
• Prebiotikus hatás: 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra után.5

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!

1,2,4 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

A FATBOND ® orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz javallott súlycsökkentésre és az elhízás, obezitás megelőzésére olyan túlsúlyos egyéneknek, akiknek testtömeg indexe: 25≤BMI<30 között van.

A túlsúly a 30-as BMI érték felett már elhízásnak, ezáltal betegségnek számít, kérjük forduljon orvoshoz.

A vásárlás előtt olvassa el figyelmesen a dobozon és a tájékoztatóban lévő információt. A dobozban magyar nyelvű tájékoztató van. Jelen weboldalon is feltüntetett részletes tájékoztatóból megismerhet minden részletet ahhoz, hogy eldönthesse, önnek szüksége van-e erre a súlycsökkentő és elhízást megelőző rost-komplexre.

Kúra időtartama: az ajánlott kezelési időszak 15 egymást követő nap, maximum 30 egymást követő nap. 5 nap szünet után a 30 napos kúra ismételhető.
Egy doboz tartalma 90 kapszula

Adagolás súlycsökkentésre: Vegyen be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.

FATBOND® hatásmechanizmusának forradalmi stratégiája a vastagbél flóráját, a mikrobiomot állítja a fogyókúra fókuszába.

A francia CLÉMASCIENCE cég fejlesztése az első forradalmian új kalória megkötő, anyagcsere gyorsító, testsúly csökkentő rost-komplex, amely újra aktiválja a jótékony emésztő-flórát is.*

A vastagbélflóra összetétele jelentősen befolyásolja az anyagcsere utolsó fázisát és ezáltal a testsúlyt, de még a hízásra való hajlamot is. Ezért a FATBOND ® egyedi, forradalmian új szemlélettel kombinálja a kalória-blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Napjainkban a vastagbél flóráját már a második agynak tekintik, amely folyamatosan hozzájárul számos anyagcsere-folyamat vezérléséhez. Jelentősen befolyásolja a szénhidrát- és zsíranyagcserét, valamint az éhségérzetet is.

Tudta? Számos klinikai vizsgálat szerint a bélflóra összetétele az agy-bél tengelyen keresztül befolyásolja, hogy milyen típusú ételeket kívánunk meg. Ne feledjük, az étkezések során egyúttal a bennünk élő baktériumokat is tápláljuk, de nem mindegy, mely törzseket.

Egy rossz bélflóra mellett sokkal több szénhidrátdús ételt kívánunk meg, ami egyben a számunkra előnytelen baktériumtörzsek táptalaja is.

Amennyiben kiegyensúlyozzuk a jó bélflóra összetételét a vastagbélben, az jelentősen megkönnyíti az életmódváltást, és az egészségesebb táplálékok beiktatását is az étrendünkben!

FATBOND ® rost-komplex hatása 48 óra után:

25%-kal növeli a Bifidobaktériumok számát

187%-kal növeli a Bacteroidetes baktériumok számát

30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben!*

*(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017)

Prebiotikus, hosszútávú hatásai:

• Reaktiválja a jótékony bélflórát*
• Újra képessé tesz a súlyvesztésre
• Újrakalibrálja az energetikai egyensúlyt
*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a FATBOND ® -ban lévő rost-komplex a gyomorban megduzzadva elősegíti a jóllakottság kialakulását, tehát kevesebb étellel, hamarább jól fogunk lakni. Ez a jóllakottság hatás akár 4 órán túl is hat. A vizsgálati alanyok 90%-a érzett erőteljes jóllakottság érzést, és nem érzett kísértést, hogy főétkezések között különféle ételekből csipegessen.1 Ezáltal jó nassolásgátló hatása is van! Természetes úton, a széklettel választódik ki a szervezetből.

Hatás: 
A FATBOND ® használata kényelmes, diszkrét és egyszerű. Az éhségérzet és a kalóriabevitel csökkentésével, valamint a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozásával segít elérni a kívánt testsúlyt. Vagyis csökkenti a hizlaló baktériumok (Firmicutes) arányát a vastagbélben, miközben speciális, egyedi prebiotikus hatású rostjai remek táptalajt képeznek a fogyasztó hatású, jó bélflóra (Bacteroidetes) számára! Így teremt egyensúlyt.

FATBOND ® HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos, szigorúan be kell tartani a tájékoztató előírásait!

A tapasztalatok és használói visszajelzések alapján a leghatásosabb, ha ebéd és vacsora előtt minimum 15-20 perccel veszi be 2,5-3 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek.

A nagyobb felülettel jobban magához tudja kötni a cukrok és zsírok jelentős részét! Mivel a rost nem víz-oldékony, és nem emészthető, akár négy órán túl is fennmarad a jóllakottság érzése, ezáltal nassolásgátló hatása is van. A rost-komplex a gyomorból változatlanul halad tovább a tápcsatornán a vastagbélig!

A vastagbélben az enzimatikus erjedés során olyan természetes, egészséges vegyületek (butirátok) szabadulnak fel a növényi rost-komplexből, amely segíti a fogyasztó bélflórát (Bakteroidetes családokat) elszaporodni, de ugyanakkor a hizlaló Firmicutes típusú baktériumoknak nem megfelelő környezet, és ilyen feltételek mellett nem tudnak túlszaporodni, csökken a létszámuk, így természetes módon helyreáll az egyensúly!

Érdekesség! Egyes klinikai vizsgálatok értelmében, ha a Firmicutes típusú hizlaló baktériumok túlszaporodnak, olyan vegyületeket termelnek, amely hatására a máj sokkal több trigliceridet, azaz vérzsírt termel, ezt az inzulin hormon pedig főleg hasi zsírpárnákba raktározza! Tehát sokkal több kalóriát fog megkötni a bevitt ételből, és csak azt veszi észre, ahogy viccesen szokták emlegetni, hogy "már szinte a levegőtől is hízik"!

A FATBOND használata során az azonnali hatású, bizonyos mennyiségű kalória megkötésen kívül, a kúraszerű használat mellett, a fogyasztó bélflóra egyensúlya is egyensúlyba kerül.

Egy megváltozott bélflóra összetétellel a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszabb távon!

Egy kellően változatos, és kiegyensúlyozott, jó összetételű bélflóra mellett nem kívánja annyira az édességet sem. Ennek következtében nem lesz annyira hajlamos a hízásra sem, mint előtte. Ezzel is segíti a tudatosabb, egészséges életet és az elkerülhetetlenül szükséges életmódváltást. Ezek igazán fontos szempontok!

Mert a súlyvesztést hosszú távon fenntartani képes állapotot nevezhetjük csak igazi sikernek úgy esztétikai, mint az egészséges szervezet működése, és a normál anyagcsere-folyamatok szempontjából.

Hogyan lehet egy kapszula orvostechnikai eszköz?

A FATBOND ® összetevője, a 100%-os speciális növény rost-komplex hatásmechanizmusa, magas gyártási minősége, valamint három különféle klinikai vizsgálattal igazolt hatása, ebbe a kategóriába sorolja a terméket az egész európai unió területén!

A speciális, emészthetetlen rost-komplexből nem szívódik fel semmi a szervezetben, ellenkezőleg a rost-komplex köt meg az elfogyasztott ételből jelentős mennyiségű szénhidrátot és zsírt, ezáltal a FATBOND ® napi adagja akár 462 kalóriát is képes blokkolni az elfogyasztott ételből még felszívódás előtt!

Ezzel senkit sem arra akarunk biztatni, hogy többet egyen, hanem, amennyiben diétázik, így gyorsíthatja a FATBOND ® kapszulákkal a súlyvesztés eredményességét és előzheti meg a jojó hatást!

Mit jelent a jojó hatás? Amikor fogyókúra végén nagyon gyorsan visszakúsznak a leadott kilók, sőt tartalék kilókat is bespájzol a szervezet. Ez minden súlycsökkentéssel küzdő ember rémálma.

A sikeres fogyókúra általában az önuralom győzelme a kísértések felett, viszont sokszor előfordul, hogy ez nem elég, kell egy hatékony segítőtárs a kilók elleni harcban.

Céges bulik, baráti vagy üzleti vacsorák, családi hétvégi ebédek, nyaralás, ünnepek? Fontos a tudatos és egészséges táplálkozás, de vannak kivételek! Ha mindenből kivonod magad, könnyen megbélyegeznek, hogy antiszociális vagy! Jól jön a segítség!

Készülsz a fürdőruha szezonra, egy jelentős eseményre, vagy csak éppen nem akarsz felszedni jó pár kilót, ha már kicsivel előtte akkora erőfeszítés volt leadni a túlsúlyt? Végre elérted a számodra ideális testalkatot, és meg is szeretnéd őrizni, vagy tovább fokozni ezt a nehezen elért eredményt?

Eleged van a jojó hatásból, amikor a fogyókúra végén minden kiló visszakúszik rád?

Akkor a FATBOND ® legyen veled!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetevők felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
 

Leírás és Paraméterek

*5 AZ 1-BEN HATÁS

  • Étvágycsökkentő
  • Nassolásgátló
  • Szénhidrát- és zsírmegkötő
  • Blokkol akár 462 kalóriát/nap az elfogyasztott ételbő
  • 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra alatt!*

Egyedi hatásmechanizmusa kombinálja a kalória blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Visszaállítja a fogyasztó bélflórát, a normál Firmicutes / Bacteroidetes arányt a vastagbélben.

Így ismét képessé tesz a fogyásra. Jó eséllyel csökkenti a jojó hatást is!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Négyszeres hatású kalóriagátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő rost-komplex

FATBOND ® az európai unióban bejegyzett súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz. A tanúsítványt az EUROFINS állította ki a francia gyártó, Laboratoire Clémascience részére CE0477 számon. A termék kockázati osztálya IIa.

A FATBOND ® az Európai Unió többi országában kizárólag orvostechnikai eszköznek számít. Magyarországon a legújabb határozat szerint, a FATBOND ®, mint orvostechnikai eszköz, még egy további kategóriába is be lett sorolva, egyben gyógyászati segédeszköz is!

A FATBOND ® kizárólagos forgalmazási jogait az EUMED Laboratoire s.r.o. kapta meg, aki tudomásul veszi a termék kiterjesztő, csak Magyarországon érvényes további besorolását, és ennek megfelelően alakítja ki a FATBOND ® termék kommunikációját a magyar piacon.

A FATBOND ® klinikai vizsgálatokkal alátámasztott hatásmechanizmusai:

• Étvágycsökkentő1
• Nassolásgátló2
• Szénhidrát- és Zsírmegkötő3
• Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4
• Prebiotikus hatás: 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra után.5

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!

1,2,4 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

A FATBOND ® orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz javallott súlycsökkentésre és az elhízás, obezitás megelőzésére olyan túlsúlyos egyéneknek, akiknek testtömeg indexe: 25≤BMI<30 között van.

A túlsúly a 30-as BMI érték felett már elhízásnak, ezáltal betegségnek számít, kérjük forduljon orvoshoz.

A vásárlás előtt olvassa el figyelmesen a dobozon és a tájékoztatóban lévő információt. A dobozban magyar nyelvű tájékoztató van. Jelen weboldalon is feltüntetett részletes tájékoztatóból megismerhet minden részletet ahhoz, hogy eldönthesse, önnek szüksége van-e erre a súlycsökkentő és elhízást megelőző rost-komplexre.

Kúra időtartama: az ajánlott kezelési időszak 15 egymást követő nap, maximum 30 egymást követő nap. 5 nap szünet után a 30 napos kúra ismételhető.
Egy doboz tartalma 90 kapszula

Adagolás súlycsökkentésre: Vegyen be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.

FATBOND® hatásmechanizmusának forradalmi stratégiája a vastagbél flóráját, a mikrobiomot állítja a fogyókúra fókuszába.

A francia CLÉMASCIENCE cég fejlesztése az első forradalmian új kalória megkötő, anyagcsere gyorsító, testsúly csökkentő rost-komplex, amely újra aktiválja a jótékony emésztő-flórát is.*

A vastagbélflóra összetétele jelentősen befolyásolja az anyagcsere utolsó fázisát és ezáltal a testsúlyt, de még a hízásra való hajlamot is. Ezért a FATBOND ® egyedi, forradalmian új szemlélettel kombinálja a kalória-blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Napjainkban a vastagbél flóráját már a második agynak tekintik, amely folyamatosan hozzájárul számos anyagcsere-folyamat vezérléséhez. Jelentősen befolyásolja a szénhidrát- és zsíranyagcserét, valamint az éhségérzetet is.

Tudta? Számos klinikai vizsgálat szerint a bélflóra összetétele az agy-bél tengelyen keresztül befolyásolja, hogy milyen típusú ételeket kívánunk meg. Ne feledjük, az étkezések során egyúttal a bennünk élő baktériumokat is tápláljuk, de nem mindegy, mely törzseket.

Egy rossz bélflóra mellett sokkal több szénhidrátdús ételt kívánunk meg, ami egyben a számunkra előnytelen baktériumtörzsek táptalaja is.

Amennyiben kiegyensúlyozzuk a jó bélflóra összetételét a vastagbélben, az jelentősen megkönnyíti az életmódváltást, és az egészségesebb táplálékok beiktatását is az étrendünkben!

FATBOND ® rost-komplex hatása 48 óra után:

25%-kal növeli a Bifidobaktériumok számát

187%-kal növeli a Bacteroidetes baktériumok számát

30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben!*

*(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017)

Prebiotikus, hosszútávú hatásai:

• Reaktiválja a jótékony bélflórát*
• Újra képessé tesz a súlyvesztésre
• Újrakalibrálja az energetikai egyensúlyt
*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a FATBOND ® -ban lévő rost-komplex a gyomorban megduzzadva elősegíti a jóllakottság kialakulását, tehát kevesebb étellel, hamarább jól fogunk lakni. Ez a jóllakottság hatás akár 4 órán túl is hat. A vizsgálati alanyok 90%-a érzett erőteljes jóllakottság érzést, és nem érzett kísértést, hogy főétkezések között különféle ételekből csipegessen.1 Ezáltal jó nassolásgátló hatása is van! Természetes úton, a széklettel választódik ki a szervezetből.

Hatás: 
A FATBOND ® használata kényelmes, diszkrét és egyszerű. Az éhségérzet és a kalóriabevitel csökkentésével, valamint a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozásával segít elérni a kívánt testsúlyt. Vagyis csökkenti a hizlaló baktériumok (Firmicutes) arányát a vastagbélben, miközben speciális, egyedi prebiotikus hatású rostjai remek táptalajt képeznek a fogyasztó hatású, jó bélflóra (Bacteroidetes) számára! Így teremt egyensúlyt.

FATBOND ® HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos, szigorúan be kell tartani a tájékoztató előírásait!

A tapasztalatok és használói visszajelzések alapján a leghatásosabb, ha ebéd és vacsora előtt minimum 15-20 perccel veszi be 2,5-3 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek.

A nagyobb felülettel jobban magához tudja kötni a cukrok és zsírok jelentős részét! Mivel a rost nem víz-oldékony, és nem emészthető, akár négy órán túl is fennmarad a jóllakottság érzése, ezáltal nassolásgátló hatása is van. A rost-komplex a gyomorból változatlanul halad tovább a tápcsatornán a vastagbélig!

A vastagbélben az enzimatikus erjedés során olyan természetes, egészséges vegyületek (butirátok) szabadulnak fel a növényi rost-komplexből, amely segíti a fogyasztó bélflórát (Bakteroidetes családokat) elszaporodni, de ugyanakkor a hizlaló Firmicutes típusú baktériumoknak nem megfelelő környezet, és ilyen feltételek mellett nem tudnak túlszaporodni, csökken a létszámuk, így természetes módon helyreáll az egyensúly!

Érdekesség! Egyes klinikai vizsgálatok értelmében, ha a Firmicutes típusú hizlaló baktériumok túlszaporodnak, olyan vegyületeket termelnek, amely hatására a máj sokkal több trigliceridet, azaz vérzsírt termel, ezt az inzulin hormon pedig főleg hasi zsírpárnákba raktározza! Tehát sokkal több kalóriát fog megkötni a bevitt ételből, és csak azt veszi észre, ahogy viccesen szokták emlegetni, hogy "már szinte a levegőtől is hízik"!

A FATBOND használata során az azonnali hatású, bizonyos mennyiségű kalória megkötésen kívül, a kúraszerű használat mellett, a fogyasztó bélflóra egyensúlya is egyensúlyba kerül.

Egy megváltozott bélflóra összetétellel a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszabb távon!

Egy kellően változatos, és kiegyensúlyozott, jó összetételű bélflóra mellett nem kívánja annyira az édességet sem. Ennek következtében nem lesz annyira hajlamos a hízásra sem, mint előtte. Ezzel is segíti a tudatosabb, egészséges életet és az elkerülhetetlenül szükséges életmódváltást. Ezek igazán fontos szempontok!

Mert a súlyvesztést hosszú távon fenntartani képes állapotot nevezhetjük csak igazi sikernek úgy esztétikai, mint az egészséges szervezet működése, és a normál anyagcsere-folyamatok szempontjából.

Hogyan lehet egy kapszula orvostechnikai eszköz?

A FATBOND ® összetevője, a 100%-os speciális növény rost-komplex hatásmechanizmusa, magas gyártási minősége, valamint három különféle klinikai vizsgálattal igazolt hatása, ebbe a kategóriába sorolja a terméket az egész európai unió területén!

A speciális, emészthetetlen rost-komplexből nem szívódik fel semmi a szervezetben, ellenkezőleg a rost-komplex köt meg az elfogyasztott ételből jelentős mennyiségű szénhidrátot és zsírt, ezáltal a FATBOND ® napi adagja akár 462 kalóriát is képes blokkolni az elfogyasztott ételből még felszívódás előtt!

Ezzel senkit sem arra akarunk biztatni, hogy többet egyen, hanem, amennyiben diétázik, így gyorsíthatja a FATBOND ® kapszulákkal a súlyvesztés eredményességét és előzheti meg a jojó hatást!

Mit jelent a jojó hatás? Amikor fogyókúra végén nagyon gyorsan visszakúsznak a leadott kilók, sőt tartalék kilókat is bespájzol a szervezet. Ez minden súlycsökkentéssel küzdő ember rémálma.

A sikeres fogyókúra általában az önuralom győzelme a kísértések felett, viszont sokszor előfordul, hogy ez nem elég, kell egy hatékony segítőtárs a kilók elleni harcban.

Céges bulik, baráti vagy üzleti vacsorák, családi hétvégi ebédek, nyaralás, ünnepek? Fontos a tudatos és egészséges táplálkozás, de vannak kivételek! Ha mindenből kivonod magad, könnyen megbélyegeznek, hogy antiszociális vagy! Jól jön a segítség!

Készülsz a fürdőruha szezonra, egy jelentős eseményre, vagy csak éppen nem akarsz felszedni jó pár kilót, ha már kicsivel előtte akkora erőfeszítés volt leadni a túlsúlyt? Végre elérted a számodra ideális testalkatot, és meg is szeretnéd őrizni, vagy tovább fokozni ezt a nehezen elért eredményt?

Eleged van a jojó hatásból, amikor a fogyókúra végén minden kiló visszakúszik rád?

Akkor a FATBOND ® legyen veled!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetevők felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.