Leírás
Reggel 10-ig leadott rendelése még aznap feladásra kerül!
- Antioxidáns, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez Egy igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is !
- Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
- Támogathatja az egészséges szív-és érrendszert
- Csökkentheti a depressziót
- Stressz oldó hatású lehet
- Gyulladásgátló hatású lehet
- Csökkentheti a vércukorszintet
- Elősegítheti a az egészséges bőr, köröm és haj fejlődését
A több mint 300 összetételot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
Leírás és Paraméterek
Reggel 10-ig leadott rendelése még aznap feladásra kerül!
- Antioxidáns, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez Egy igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is !
- Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
- Támogathatja az egészséges szív-és érrendszert
- Csökkentheti a depressziót
- Stressz oldó hatású lehet
- Gyulladásgátló hatású lehet
- Csökkentheti a vércukorszintet
- Elősegítheti a az egészséges bőr, köröm és haj fejlődését
A több mint 300 összetételot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!