Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Sanct Bernhard Medvehagyma Mono 240 db kapszula

Ár:
4.480 Ft
Egységár: 18,67 Ft/db
Gyártó: Sanct Bernhard
Cikkszám: sbmm
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. szeptember 22.
Fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatása ismert, C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét.

Leírás

Azonnal átvehető rendelést követően munkanapokon 9-16 között Budapest Boráros tér (Soroksári út 16.).

A köznyelvben vadfokhagymának is nevezett medvehagyma az erdők-mezők ismert gyógynövénye. Az erdős területeken vadon termő medvehagymát tiszta, érintetlen területekről gyűjtik. Élettani hatásai a fokhagymához nagyon hasonlóak. Fogyasztása elősegítheti a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartását. A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére. Az antioxidáns védelemmel kapcsolatos a szelén immunrendszert erősítő tulajdonsága, illetve számos, a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat intenzívebben zajlik szelén jelenlétében.

Fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatása ismert, C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét.

A népi orvoslás a medvehagymát termesztett társához hasonlóan felső légúti megbetegedések megelőzésére és a kialakult hurut súlyosságának csökkentésére, továbbá bélfertőtlenítő, emésztést javító tulajdonsága miatt egyes emésztési panaszok kezelésére alkalmazza.

Tudományos megfigyelések szerint vérnyomáscsökkentő hatású, lassítja a koleszterin lerakódások kialakulását az érfalban, javítja a végtagok keringését. Laboratóriumi körülmények között a fokhagyma és a medvehagyma a vérszérum koleszterin szintjét csökkentették az alkalmazott hagymaadagok, a kéntartalmú tioszulfinátok, ajoének és ditiinek mennyiségétől függően a koleszterin szintézis befolyásolása révén. Szerves oldószerekkel képzett hagymakivonatok a koleszterinszintézist jelentős mértékben (akár 40%-ban) mérsékelték. A hagyma rendszeres fogyasztása a koleszterinszint csökkentésének és így számos szív-érrendszeri megbetegedés megelőzésének természetes gyógymódja.


Összetevők:

Medvehagyma por, zselatin, maltodextrin, kalciumkarbonát, nátriumszelenit

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Azonnal átvehető rendelést követően munkanapokon 9-16 között Budapest Boráros tér (Soroksári út 16.).

A köznyelvben vadfokhagymának is nevezett medvehagyma az erdők-mezők ismert gyógynövénye. Az erdős területeken vadon termő medvehagymát tiszta, érintetlen területekről gyűjtik. Élettani hatásai a fokhagymához nagyon hasonlóak. Fogyasztása elősegítheti a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartását. A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére. Az antioxidáns védelemmel kapcsolatos a szelén immunrendszert erősítő tulajdonsága, illetve számos, a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat intenzívebben zajlik szelén jelenlétében.

Fokozza az étvágyat és az emésztőrendszer működését. Vérnyomáscsökkentő és vérzsír csökkentő hatása ismert, C-vitamin tartalmának köszönhetően pedig javítja a szervezet ellenálló-képességét.

A népi orvoslás a medvehagymát termesztett társához hasonlóan felső légúti megbetegedések megelőzésére és a kialakult hurut súlyosságának csökkentésére, továbbá bélfertőtlenítő, emésztést javító tulajdonsága miatt egyes emésztési panaszok kezelésére alkalmazza.

Tudományos megfigyelések szerint vérnyomáscsökkentő hatású, lassítja a koleszterin lerakódások kialakulását az érfalban, javítja a végtagok keringését. Laboratóriumi körülmények között a fokhagyma és a medvehagyma a vérszérum koleszterin szintjét csökkentették az alkalmazott hagymaadagok, a kéntartalmú tioszulfinátok, ajoének és ditiinek mennyiségétől függően a koleszterin szintézis befolyásolása révén. Szerves oldószerekkel képzett hagymakivonatok a koleszterinszintézist jelentős mértékben (akár 40%-ban) mérsékelték. A hagyma rendszeres fogyasztása a koleszterinszint csökkentésének és így számos szív-érrendszeri megbetegedés megelőzésének természetes gyógymódja.


Összetevők:

Medvehagyma por, zselatin, maltodextrin, kalciumkarbonát, nátriumszelenit

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!