Leírás
Reggel 10-ig leadott rendelése még aznap feladásra kerül!
Szent János kenyere édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják
- Támogathatja a gyomor-bélrendszer működését
- Antimikrobiális hatású lehet
- Gyulladáscsökkentő hatású lehet
- Enyhítheti a gyomor és bélpanaszokat (hányás, hasmenés)
- Enyhe gyulladáscsökkentő hatása lehet
- Védheti a bélfalat
- Csökkentheti az éhségérzetet
A szentjánoskenyérfa terméséből készített karobpor kiválóan alkalmas a kakaó helyettesítésére. A karobporból készített élelmiszereket fogyaszthatják a kakaóra, tejcukorra és a lisztre érzékenyek és asztmások is. Gazdag élelmi rostban, ásványi anyagokban, szerves sókban és vitaminokban is, ezért fogyasztása kifejezetten egészséges. Nem allergizál. Ízletes önteteteket, italokat és süteményeket készíthetünk belőle. Gyulladáscsökkentő, gombaellenes, antibakteriális hatás, hasmenés ellen, antiproliferatív hatás, antidiabetikus, májvédő, fekélyellenes, székrekedésre.
Használata segíthet:
- gyomor-bélrendszeri betegségek kezelésében
Tartalmaz:
- szénhidrátok, diétás rostok, ásványi anyagok, polifenolok, antioxidánsok
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
Leírás és Paraméterek
Reggel 10-ig leadott rendelése még aznap feladásra kerül!
Szent János kenyere édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják
- Támogathatja a gyomor-bélrendszer működését
- Antimikrobiális hatású lehet
- Gyulladáscsökkentő hatású lehet
- Enyhítheti a gyomor és bélpanaszokat (hányás, hasmenés)
- Enyhe gyulladáscsökkentő hatása lehet
- Védheti a bélfalat
- Csökkentheti az éhségérzetet
A szentjánoskenyérfa terméséből készített karobpor kiválóan alkalmas a kakaó helyettesítésére. A karobporból készített élelmiszereket fogyaszthatják a kakaóra, tejcukorra és a lisztre érzékenyek és asztmások is. Gazdag élelmi rostban, ásványi anyagokban, szerves sókban és vitaminokban is, ezért fogyasztása kifejezetten egészséges. Nem allergizál. Ízletes önteteteket, italokat és süteményeket készíthetünk belőle. Gyulladáscsökkentő, gombaellenes, antibakteriális hatás, hasmenés ellen, antiproliferatív hatás, antidiabetikus, májvédő, fekélyellenes, székrekedésre.
Használata segíthet:
- gyomor-bélrendszeri betegségek kezelésében
Tartalmaz:
- szénhidrátok, diétás rostok, ásványi anyagok, polifenolok, antioxidánsok
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!