Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Raktáron
Raktáron
Minden termékünk raktáron van
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
26.500-Ft felett
Hűségpontrendszer
Hűségpontrendszer
Swanson A&D Vitamin 1500 mcg - 250 Softgels (Lejárat: 2024.07. hó)
5.591 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 2.001 Ft

Swanson A&D Vitamin 1500 mcg - 250 Softgels (Lejárat: 2024.07. hó)

5.591 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 2.001 Ft
Egységár: 14,36 Ft/lágy kapszula
Gyártó: Swanson
Cikkszám: SW010045
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 24.
1,500 mcg A-vitamin és 10 mcg= 400 NE D-vitamin kapszula
(Lejárat: 2024.07. hó)

Leírás

Az A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Elő anyagaiból – az úgynevezett provitaminokból – a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, amely sárgarépában, sárgabarackban található. Ezek a vegyületek a bélrendszerben szükség esetén, változó hatásfokkal ugyan, de képesek A-vitaminná alakulni.

Az A-vitamin szükséges a bőr és a nyálkahártya normál működéséhez, szerkezetük kialakításához és megtartásához, – hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez, – az A-vitamin nélkülözhetetlen a normális látáshoz, – elősegítheti a szem egészségének megőrzését, – szükséges az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál csontképződéshez. Az A-vitamin szükségletét mikrogrammban (ug) mérik. Más jelölést is szoktak alkalmazni, ez a NE (Nemzetközi Egység), vagy angolul IU (International Unit).

1 NE A-vitamin egyenlő 1 ug retinollal, 6 ug ß-karotinnal, vagy 12 ug egyéb karotinnal. A táplálékkal bevitt A-vitamin 70-90%-a, a karotinok 20-50%-a hasznosul. Az egészséges felszívódáshoz természetesen szükséges zsiradék jelenléte, és kutatások szerint az E-vitamin is kedvezően befolyásolja a táplálékkal felvett A-vitamin hasznosulását. A D-vitamin a gyomor-bél traktusból és a veséből elősegítheti a kálcium felvételét, illetve visszaszívódását, a csontokban pedig fokozhatja a csontképződést.

Fontos szerepet játszhat a fogazat és a csontozat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. Emellett az izomrendszer normális működéséhez is szükséges. D-vitamin elégtelenségben a szervezet több kálciumot veszít, mint amennyit felvesz, ezért alakul ki az ún. negatív kálcium-mérleg.
(Lejárat: 2024.07. hó)

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Az A-vitamint, más néven retinolként, retinolekvivalensként vagy retinálként is emlegetik, de gyakran halljuk hámvédő vitaminként is. Elő anyagaiból – az úgynevezett provitaminokból – a szervezetben is képződhet. A leginkább elterjedt előanyagok a különböző karotinoid vegyületek, melyek közül is a legaktívabb a ß-karotin, amely sárgarépában, sárgabarackban található. Ezek a vegyületek a bélrendszerben szükség esetén, változó hatásfokkal ugyan, de képesek A-vitaminná alakulni.

Az A-vitamin szükséges a bőr és a nyálkahártya normál működéséhez, szerkezetük kialakításához és megtartásához, – hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez, – az A-vitamin nélkülözhetetlen a normális látáshoz, – elősegítheti a szem egészségének megőrzését, – szükséges az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál csontképződéshez. Az A-vitamin szükségletét mikrogrammban (ug) mérik. Más jelölést is szoktak alkalmazni, ez a NE (Nemzetközi Egység), vagy angolul IU (International Unit).

1 NE A-vitamin egyenlő 1 ug retinollal, 6 ug ß-karotinnal, vagy 12 ug egyéb karotinnal. A táplálékkal bevitt A-vitamin 70-90%-a, a karotinok 20-50%-a hasznosul. Az egészséges felszívódáshoz természetesen szükséges zsiradék jelenléte, és kutatások szerint az E-vitamin is kedvezően befolyásolja a táplálékkal felvett A-vitamin hasznosulását. A D-vitamin a gyomor-bél traktusból és a veséből elősegítheti a kálcium felvételét, illetve visszaszívódását, a csontokban pedig fokozhatja a csontképződést.

Fontos szerepet játszhat a fogazat és a csontozat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. Emellett az izomrendszer normális működéséhez is szükséges. D-vitamin elégtelenségben a szervezet több kálciumot veszít, mint amennyit felvesz, ezért alakul ki az ún. negatív kálcium-mérleg.
(Lejárat: 2024.07. hó)

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.