Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Raktáron
Raktáron
Minden termékünk raktáron van
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
26.500-Ft felett
Hűségpontrendszer
Hűségpontrendszer
Swanson Garlic Oil Concentrate 500 mg - 250 Softgels
5.250 Ft

Swanson Garlic Oil Concentrate 500 mg - 250 Softgels

5.250 Ft
Egységár: 21,00 Ft/db
Gyártó: Swanson
Cikkszám: SW013930
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. április 22.
Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában.

Leírás

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek.

Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők:
kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

– előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
– hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
– szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
Hatóanyagok 1 kapszulában: Fokhagyma olaj 1 mg (500:1 koncentrátum, mely 500 mg friss fokhagymának felel meg.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek.

Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők:
kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

– előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet
– hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához
– szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban bélgörcsöt kapnak tőle, sőt olyanok is akadnak, akik a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.

Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
Hatóanyagok 1 kapszulában: Fokhagyma olaj 1 mg (500:1 koncentrátum, mely 500 mg friss fokhagymának felel meg.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.