Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Raktáron
Raktáron
Minden termékünk raktáron van
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
26.500-Ft felett
Hűségpontrendszer
Hűségpontrendszer
Natural Swiss Vitamin U 60 db kapszula
4.920 Ft

Natural Swiss Vitamin U 60 db kapszula

4.920 Ft
Egységár: 82,00 Ft/kapszula
Gyártó: NaturalSwiss
Cikkszám: nsvitu
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 30.

Az U-vitamin egy gyomorvédő tulajdonságú aminosav-származék. A magas hatóanyag-tartalmú Swiss Vitamin U 100%-ban természetes összetevői hatékonyan támogatják a bélnyálkahártya egészségét és regenerációját, valamint felgyorsítják az emésztőrendszeri fekélyek gyógyulását. Jótékony hatással van a túlzott gyomorsavtermelésre és a refluxra. Hatása a gyomor- és nyombélfekélyre hajlamos embereket is érdekelni fogja. Vegánok számára is alkalmas.

Leírás

Az U-vitamin, nevével ellentétben nem tartozik a vitaminok közé, valójában egy aminosav-származék. Működését már az 1930-as évektől kutatják. Gyakran alkalmazzák fekélyes betegek kiegészítő kezelése során. A NaturalSwiss Vitamin U vegán kapszula héjba zárt magas hatóanyag-tartalmú, természetes összetevői támogatják a bélnyálkahártya és a gyomorfal egészségét. Az U-vitamin nagyszerű termék a gyomor- és bélrendszeri irritációban szenvedők számára.

Az U-vitamin egészségügyi hatásai

Az U vitamin, vagy más néven S-metilmetionin-szulfónium-klorid a vitaminokhoz hasonlóan, kiemelten fontos a szervezetünk számára. Hiányában elvékonyodik és károsul a gyomor és bél védelmét alkotó nyálkaréteg, peptikus fekély alakulhat ki. Emellett szerepet játszik a zsír-anyagcsere folyamatok szabályozásában, a szervezet méregtelenítő funkcióiban, valamint a külső és a belső fekélyek hegmentes megszüntetésében. A NaturalSwiss Vitamin U fő hatóanyaga hármas hatásmechanizmussal képes csökkenteni a savtermelést, helyreállítja a nyálkahártyát és felgyorsítja a sejtregenerációt. Védelmet nyújt az oxidatív stresszel szemben, ami indokolttá teszi a további eredmények kutatását az U-vitamin emésztőrendszeri daganatos megbetegedések esetén történő alkalmazásáról. Megakadályozza továbbá a kiválasztó-rendszerben a káros baktériumok elszaporodását és meggátolja húgyutakban a kórokozók megtelepedését.

Az U-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a káposztafélék, a spenót, a pak-choi és a spárga. Pótlása rendkívül fontos lehet a bél vagy gyomor nyálkahártyáját megterhelő gyógyszerek szedése esetén, valamint a fekély kialakulásának kockázatát növelő életviteli tényezők mellett. A NaturalSwiss Vitamin U használatát ajánljuk a gyomorfekélyben szenvedőknek, megelőzés céljából, a gyomor savtermelését befolyásoló gyógyszereket szedő személyeknek, vagy akár műtét után, kiegészítő kezelésként. Az S-metil-metionin alkalmazása segítséget nyújthat továbbá a bélnyálkahártya sérülésével vagy elvékonyodásával járó betegségek esetén, az IBS kiegészítő kezeléseként, túlzott gyomorsav-termelés és reflux esetén.

1 NaturalSwiss Vitamin U kapszula (460 mg) tartalma

Gyógyhatású növények:

  • U vitamin
  • Kapszulahéj (Vcaps)
  • Flocel-102 (mikrokristályos cellulóz)
  • Magnézium sztearát

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Az U-vitamin, nevével ellentétben nem tartozik a vitaminok közé, valójában egy aminosav-származék. Működését már az 1930-as évektől kutatják. Gyakran alkalmazzák fekélyes betegek kiegészítő kezelése során. A NaturalSwiss Vitamin U vegán kapszula héjba zárt magas hatóanyag-tartalmú, természetes összetevői támogatják a bélnyálkahártya és a gyomorfal egészségét. Az U-vitamin nagyszerű termék a gyomor- és bélrendszeri irritációban szenvedők számára.

Az U-vitamin egészségügyi hatásai

Az U vitamin, vagy más néven S-metilmetionin-szulfónium-klorid a vitaminokhoz hasonlóan, kiemelten fontos a szervezetünk számára. Hiányában elvékonyodik és károsul a gyomor és bél védelmét alkotó nyálkaréteg, peptikus fekély alakulhat ki. Emellett szerepet játszik a zsír-anyagcsere folyamatok szabályozásában, a szervezet méregtelenítő funkcióiban, valamint a külső és a belső fekélyek hegmentes megszüntetésében. A NaturalSwiss Vitamin U fő hatóanyaga hármas hatásmechanizmussal képes csökkenteni a savtermelést, helyreállítja a nyálkahártyát és felgyorsítja a sejtregenerációt. Védelmet nyújt az oxidatív stresszel szemben, ami indokolttá teszi a további eredmények kutatását az U-vitamin emésztőrendszeri daganatos megbetegedések esetén történő alkalmazásáról. Megakadályozza továbbá a kiválasztó-rendszerben a káros baktériumok elszaporodását és meggátolja húgyutakban a kórokozók megtelepedését.

Az U-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a káposztafélék, a spenót, a pak-choi és a spárga. Pótlása rendkívül fontos lehet a bél vagy gyomor nyálkahártyáját megterhelő gyógyszerek szedése esetén, valamint a fekély kialakulásának kockázatát növelő életviteli tényezők mellett. A NaturalSwiss Vitamin U használatát ajánljuk a gyomorfekélyben szenvedőknek, megelőzés céljából, a gyomor savtermelését befolyásoló gyógyszereket szedő személyeknek, vagy akár műtét után, kiegészítő kezelésként. Az S-metil-metionin alkalmazása segítséget nyújthat továbbá a bélnyálkahártya sérülésével vagy elvékonyodásával járó betegségek esetén, az IBS kiegészítő kezeléseként, túlzott gyomorsav-termelés és reflux esetén.

1 NaturalSwiss Vitamin U kapszula (460 mg) tartalma

Gyógyhatású növények:

  • U vitamin
  • Kapszulahéj (Vcaps)
  • Flocel-102 (mikrokristályos cellulóz)
  • Magnézium sztearát

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek