Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kismama

A terhes vitaminokat vagy babaváró vitaminokat körültekintően érdemes kiválasztani, mindenképpen figyelembe kell venni az anyuka igényeit, és esetleges már meglévő allergiákat fent álló kondíciókat. 

A terhes vitaminok szedése a jelenleg fent álló orvosi vélemények alapján kifejezetten hasznos és ajánlott, hiszen tartalmazzák mindazon vitaminokat, amelyek hozzájárulnak a baba egészséges fejlődéséhez. Emellett pedig csökkentik a különböző fejlődési rendellenességek kockázatát. Ezenfelül már a babatervezés alatt meg lehet kezdeni a szedésüket, ezzel is segítve a test megfelelő felkészülését a terhességre!

A terhes vitaminok remek készítmények, de ezenfelül nagyon fontos az egészséges táplálkozás és a testmozgás ( terhes torna, jóga) a várandósság során. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minél nagyobb valószínűséggel egészséges babának adj életet.

A terhesvitaminok nem receptkötelesek, így nem csak gyógyszertárakban, hanem a GreenPatika webáruházban is megvásárolhatod ezeket. Mielőtt azonban elkezdenéd a terhesvitamin szedését mindenképpen keresd fel az orvosodat és vele egyeztess arról, hogy számodra melyik összetételű terhesvitamin az ajánlott!

Rendezés: