Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Raktáron
Raktáron
Minden termékünk raktáron van
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
26.500-Ft felett
Hűségpontrendszer
Hűségpontrendszer
Freyagena SzuperKollagén+Rost-X-360 g
11.490 Ft

Freyagena SzuperKollagén+Rost-X-360 g

11.490 Ft
Egységár: 31,92 Ft/g
Gyártó: Nutribalance Kft.
Gyártó cikkszám:
Cikkszám: 5999860312291
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 30.
Freyagena SzuperKollagén+Rost-X

Leírás

MARHA- ÉS HALKOLLAGÉN

Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.

CSIRKEPORC-KIVONAT

Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).

TOJÁSHÉJ-MEMBRÁN

A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükózamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt ennek a különleges kollagénformának a tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.

MATCHA TEA

Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. Japán teaszertartásokhoz ajánlottminőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha tea-porunkat egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25X magasabb, mint a chia-magé és 8X magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához.

Alkalmazása:

napi 1-2 x 12 gramm (egy evőkanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal (pl. növényi italok) elkeverve. Kiváló reggeli fehérjeshake-ekhez vagy turmixokba is.

Összetevők:

Marhakollagén peptidek; Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából; Hidrolizált csirkeporckivonat;

Tojáshéjmembrán-por (kollagén); Matcha tea-por; Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100 mg,

L-aszkorbinsavból)

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

MARHA- ÉS HALKOLLAGÉN

Multikollagén komplexünkben francia halkollagént használunk, előemésztett, 2000 Dalton alatti peptidek formájában a hatékonyabb hasznosulás végett. A halkollagén a marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. Marhakollagénünk is hidrolizált, azaz előemésztett, már peptid formában van jelen. Fontos megjegyezni, hogy a kollagének pótlása nem váltja ki az alaplevek (pl. csontleves) fogyasztását, hiszen ezen ételekben található fehérjék és mátrixanyagok nagyon fontosak többek között a gyomor- és bélnyálkahártya egészségéhez és egyensúlyához.

CSIRKEPORC-KIVONAT

Ugyancsak Franciaországból származó, prémium minőségű hidrolizált csirkeporc-kivonatunk nemcsak a porcokban lévő, úgynevezett II-es típusú kollagén forrása, hanem komplex módon további mátrixanyagokat is biztosít, pl. természetes hialuronsavat és aminoglikánokat (kondroitin-szulfát, stb.).

TOJÁSHÉJ-MEMBRÁN

A tojáshéjmembrán porban található természetes összetevők közül kiemelhetjük a natív kollagénfehérjéket, valamint a glükózamint is. Bartha Ákos már hollandiai egyetemi és doktori tanulmánya során felfigyelt ennek a különleges kollagénformának a tulajdonságaira, ennek megfelelően alapanyagunkat egy világhírű holland gyártótól szerezzük be.

MATCHA TEA

Semmiféle kompromisszumot nem vállaltunk ezzel az összetevővel sem. Japán teaszertartásokhoz ajánlottminőségű (ceremonial grade), ökológiai gazdálkodásból származó (bio) matcha tea-porunkat egy 1888 óta működő japán családi vállalkozástól szerezzük be. Matcha teánkat Kagoshima prefektúrában kistermelők termesztik és dolgozzák fel tradicionális kézműves módszerekkel, japán gondossággal és precizitással. Porunk ORAC-értéke 25X magasabb, mint a chia-magé és 8X magasabb, mint a goji-bogyóé. A terméket magas, EGCG-ra standardizált fehér tea-kivonattal (min. 90% össz polifenol és 40% ECGC) is gazdagítottuk. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a kötőszövetek megfelelő állapotának, működésének fenntartásához.

Alkalmazása:

napi 1-2 x 12 gramm (egy evőkanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal (pl. növényi italok) elkeverve. Kiváló reggeli fehérjeshake-ekhez vagy turmixokba is.

Összetevők:

Marhakollagén peptidek; Halkollagén peptidek, Rezisztens keményítő (RS) tápiókából; Hidrolizált csirkeporckivonat;

Tojáshéjmembrán-por (kollagén); Matcha tea-por; Fehér tea-kivonat, C-vitamin (100 mg,

L-aszkorbinsavból)

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetétel felhasználásától.

A kép csak illusztráció a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.