Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

BioMenü BIO KÓKUSZcukor 500 g

Ár:
3.080 Ft
Egységár: 6,16 Ft/g
Gyártó: BioMenü
Cikkszám: 5999886305482
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. szeptember 21.

BioMenü BIO KÓKUSZcukor

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex 

  • normál véralvadás
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális izomműködés
  • normális neurotranszmisszió
  • az emésztő enzimek normális működése
  • a sejtosztódás és a specializáció folyamata
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása
  • a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése 

Leírás

Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon! 

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex 

  • normál véralvadás
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális izomműködés
  • normális neurotranszmisszió
  • az emésztő enzimek normális működése
  • a sejtosztódás és a specializáció folyamata
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása
  • a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése 

A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon! 

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex 

  • normál véralvadás
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális izomműködés
  • normális neurotranszmisszió
  • az emésztő enzimek normális működése
  • a sejtosztódás és a specializáció folyamata
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása
  • a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése 

A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!