BioMenü BIO KAKAÓVAJ tallér perui 250 g
Egységár: | 16,60 Ft/g |
Gyártó: | BioMenü |
Cikkszám: | 5999886305123 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Várható szállítás: | 2021. március 02. |
BioMenü BIO KAKAÓVAJ tallér perui 250 g A finom és tápláló kozmetikum Fogyasztható természetes zsiradék, sokoldalúan használják az élelmiszer szektorban, a szépségiparban, a gyógyászat és a wellness területein. |
Leírás
Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon!
A finom és tápláló kozmetikum Fogyasztható természetes zsiradék, sokoldalúan használják az élelmiszer szektorban, a szépségiparban, a gyógyászat és a wellness területein.
- Támogathatja az immunrendszert
- Magas E-vitaminnal tartalommal rendelkezik és kiváló antioxidáns forrás
- Lassíthatja a bőr öregedését
- Javíthatja a fáradt és igénybe vett arcbőr állapotát
- Gyorsíthatja a sérült bőr regenerálódását, mélyen beszívódva kényezteti, ápolja és puhítja bőrünket, valamint óvja a kiszáradástól
- A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között és segítheti a nedvesség megtartását
- A test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését
- Számos natúr kozmetikum alapanyaga, segítségével a kozmetikai készítmények többi hatóanyaga is mélyebbre tud beszívódni, ezáltal fokozva hatásukat
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaóvaj nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, amelyek egészséges savakból származnak - sztearinsavból és palmitinból. A kakaóvaj tallér ehető, kiváló, étkezési minőségű természetes növényi zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz. Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle.
A kakaó rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangánban, káliumban és foszforban is, de értékes hatóanyagainak a bőrápolásban is hasznát vehetjük. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal felszívódik a bőrben, ezért évszázadok óta használják az egészséges bőr puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció a termékleírást minden esetben olvassa el!
Leírás és Paraméterek
Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon!
A finom és tápláló kozmetikum Fogyasztható természetes zsiradék, sokoldalúan használják az élelmiszer szektorban, a szépségiparban, a gyógyászat és a wellness területein.
- Támogathatja az immunrendszert
- Magas E-vitaminnal tartalommal rendelkezik és kiváló antioxidáns forrás
- Lassíthatja a bőr öregedését
- Javíthatja a fáradt és igénybe vett arcbőr állapotát
- Gyorsíthatja a sérült bőr regenerálódását, mélyen beszívódva kényezteti, ápolja és puhítja bőrünket, valamint óvja a kiszáradástól
- A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között és segítheti a nedvesség megtartását
- A test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését
- Számos natúr kozmetikum alapanyaga, segítségével a kozmetikai készítmények többi hatóanyaga is mélyebbre tud beszívódni, ezáltal fokozva hatásukat
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaóvaj nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, amelyek egészséges savakból származnak - sztearinsavból és palmitinból. A kakaóvaj tallér ehető, kiváló, étkezési minőségű természetes növényi zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz. Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle.
A kakaó rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangánban, káliumban és foszforban is, de értékes hatóanyagainak a bőrápolásban is hasznát vehetjük. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal felszívódik a bőrben, ezért évszázadok óta használják az egészséges bőr puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció a termékleírást minden esetben olvassa el!