Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.820 Ft
2.186 Ft
Kedvezmény: 634 Ft

BioMenü BIO KAKAÓBAB zúzott nyers perui 250 g

2.820 Ft
2.186 Ft
Kedvezmény: 634 Ft
Egységár: 8,74 Ft/g
Gyártó: BioMenü
Cikkszám: 5999886305185
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. október 19.

BioMenü BIO KAKAÓBAB zúzott nyers perui 250 g

A természetes csokoládé chips Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény.

Leírás

Reggel 10-ig leadott rendelése még aznap feladásra kerül!

A természetes csokoládé chips Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény,

  •  idegrendszer normális működése
  • normális izomműködés
  •  normál vérnyomás fenntartása
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • sejtmembránok normális működése
  •  normál csontok fenntartása 
  • normál fogak karbantartása 
  • gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése 
  • vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása
  • normális oxigénszállítás a testben
  •  sejtek védelme az oxidatív stressz ellen 
  • fáradtság csökkentése
  • elektrolit egyensúly 
  • bőr normál pigmentációja
  • normál fehérje szintézis
  • normál pszichológiai funkció 
  • sejtosztódás folyamata
  • normális kognitív funkció
  • normál haj pigmentáció 
  • gyermekek normális kognitív fejlődése 
  • normál kötőszövetek fenntartása
  • normál vas szállítás a testben 

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül. Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot, fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas. elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.

 Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Reggel 10-ig leadott rendelése még aznap feladásra kerül!

A természetes csokoládé chips Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény,

  •  idegrendszer normális működése
  • normális izomműködés
  •  normál vérnyomás fenntartása
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • sejtmembránok normális működése
  •  normál csontok fenntartása 
  • normál fogak karbantartása 
  • gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése 
  • vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása
  • normális oxigénszállítás a testben
  •  sejtek védelme az oxidatív stressz ellen 
  • fáradtság csökkentése
  • elektrolit egyensúly 
  • bőr normál pigmentációja
  • normál fehérje szintézis
  • normál pszichológiai funkció 
  • sejtosztódás folyamata
  • normális kognitív funkció
  • normál haj pigmentáció 
  • gyermekek normális kognitív fejlődése 
  • normál kötőszövetek fenntartása
  • normál vas szállítás a testben 

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül. Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot, fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas. elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.

 Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.