Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 125 g

Ár:
1.660 Ft
Egységár: 13,28 Ft/g
Gyártó: BioMenü
Cikkszám: 5999886305192
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. november 03.

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 125 g

Az isteni szíverősítő A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere  Jótékony hatással lehet a szív és érrendszeri problémákra!

Leírás

Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon! 

 
  • Az isteni szíverősítő. A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.
  • Jótékony hatással lehet a szív és érrendszeri problémákra
  • Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
  • Növelheti a stressz tűrő képességet
  • Koncentráció és memóriajavító hatású lehet
  • Csökkentheti a depressziót
  • Lassíthatja az öregedési folyamatokat
  • Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható
  • Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó hatású lehet 
     

A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája.A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás.

A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül. A BioMenü BIO KAKÓBAB cacao criollo fajtából készül, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz(triptofán és argine).

Nyers formában nagyon egészséges, rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni az időskori szellemi hanyatlást, illetve hatékonyan támogathatja a szív egészséges működését. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget, és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Akár a rendelés napján ingyenesen átvehető személyes átadási pontjainkon! 

 
  • Az isteni szíverősítő. A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.
  • Jótékony hatással lehet a szív és érrendszeri problémákra
  • Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
  • Növelheti a stressz tűrő képességet
  • Koncentráció és memóriajavító hatású lehet
  • Csökkentheti a depressziót
  • Lassíthatja az öregedési folyamatokat
  • Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható
  • Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó hatású lehet 
     

A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája.A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás.

A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül. A BioMenü BIO KAKÓBAB cacao criollo fajtából készül, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz(triptofán és argine).

Nyers formában nagyon egészséges, rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni az időskori szellemi hanyatlást, illetve hatékonyan támogathatja a szív egészséges működését. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget, és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!